Kundservice 070 - 660 84 04

 

 

Köp- och leveransvillkor

 

Leveransvillkor

Vi levererar blommorna med blombud i Stockholm och Stockholms förorter. Blombudet kostar från 99 kr inkl. moms.

Blommor till företag levereras samma dag om vi får beställningen före kl 10.00. Inga leveranser sker till företagen under helgen, lördag och söndag.

Blommor som levereras hem till privatpersoner måste beställas före kl 13.00 för leverans samma dag. Söndagar sker inga leveranser och lördagar måste vi ha beställningen före kl 11.00.

När du väljer leveransdag för blommorna och du fyllt i rutan att vi får hänga /lämna blommorna vid dörren så lämnar vi blommorna vid dörren även om personen inte skulle vara hemma eller på kontoret för tillfället.

Om hänga på dörren rutan inte är ikryssad så kontaktar vi mottagaren innan leverans och kommer överens om när vi kan lämna blommorna. Skulle personen inte svara kan det hända att leveransen inte sker på den valda leveransdagen men då ser oftast mottagaren att vi försökt nå personen den aktuella dagen.

 

 

Ångerrätt/Reklamation*

Distans- och hemförsäljningslagen gäller inte på blommor och choklad eftersom de är färskvaror. Därför gäller inte ångerrätten.

Om blommorna är vissna eller skadade så bör ni ta kort på blommorna samma dag eller senast dagen efter och mejla det till oss så kontaktar vi er så fort som möjligt.

Om adressen skulle vara felaktig eller någon av de övriga uppgifterna inte stämmer för att vi ska kunna fullfölja leveransen så ser vi oss inte ansvariga för att blommorna kommer fram. Vi kommer kontakta er för att få fullständiga uppgifter.

 

 

Betalningsalternativ

- Faktura till företag

Betalningsvillkor 10 dagar. När ert företag väljer att betala mot faktura. Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta med 10% per månad från förfallodagen.

 

- Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.

 

- Klarna Faktura

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

  • Få alltid hem varan innan du betalar
  • Betalningstid - alltid 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
  • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

 

Minimiorder

Minimiorder är 300 kr inklusive moms.

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen